Sådan finder du ud af, om dine Jordan 1 Highs er falske eller autentiske

Sådan finder du ud af, om dine Jordan 1 Highs er falske eller autentiske

I dagens verden er det ikke ualmindeligt, at falske versioner af de nyeste og mest eftertragtede produkter cirkulerer i stor stil. Som følge heraf kan de, der er nye i sneaker-kulturens verden, finde sig selv i at forsøge at finde ud af, om deres par sko er ægte eller ej. Da forfalskninger er så udbredt i branchen lige nu, er der desværre en række måder, hvorpå du kan blive snydt til at købe en forfalsket vare. Selv om de er et af de mest forfalskede mærker derude lige nu, er Jordan-mærket sneakers stadig ekstremt populære. Med begrænsede udgaver, der udkommer hvert år, og falske versioner, der begynder at cirkulere bredt, er det vigtigt at vide, hvordan man spotter et par falske Jordans, for at sikre, at du ikke bliver narret til at købe noget, der ikke er dine penge eller din tid værd.

Hvad du skal kigge efter, når du skal bestemme ægtheden

Der er en række ting, du kan kigge efter, når du skal afgøre ægtheden af de sko, du er interesseret i at købe. Husk dog på, at hvis sælgeren ved, hvad han/hun laver, kan han/hun nemt dække over eller endda fjerne nogle af de mærker, der ville indikere et falsk produkt. Den eneste måde at være helt sikker på, at du køber et autentisk produkt, er at købe det fra en velrenommeret sælger og sikre dig, at varen bliver solgt som autentisk. Den bedste måde at sikre, at du køber et autentisk produkt på, er at kigge efter følgende ting: – Sælgerens returpolitik – Sælgerens anmeldelser og bedømmelser – Varenes pris – Varenes oprindelsesland – Varenes autentificeringsoplysninger (f.eks. papirarbejde)

Tjek topping

Den bedste måde at afgøre ægtheden af et par Jordans på er at se på “topping”, eller det stykke læder, der bruges til at dække den øverste del af skoen. På autentiske modeller skal Jordans logo være tydeligt præget i læderet. Hvis logoet mere ligner et klistermærke eller et decal end et stykke læder af høj kvalitet, er der sandsynligvis tale om en falsk udgave. Desværre er det relativt nemt at forfalske prægningen på overtrækket, så hvis du er mistænksom over for ægtheden af de sko, du er interesseret i, bør du nok springe over. En anden ting, du skal kigge efter, når du undersøger toppingen, er konsistensen. Autentiske Jordans er lavet af materialer af høj kvalitet og har rene og konsekvente syninger. Hvis toppingen har tydelige uoverensstemmelser og dårlige syninger, er det sandsynligvis falske sko, du har kigget på.

Kig på produktkoden

Den nemmeste måde at se, om et par Jordan 1 Highs er autentiske eller ej, er ved at kigge på produktkoden på indersiden af skoens tunge. På autentiske Jordan 1’ere vil produktkoden lyde “Nike Air Jordan 1 Retro High OG, White/Black/Red, Product Code: 841428-101.” Hvis produktkoden mangler, er skoene falske. Desværre er det muligt at fjerne produktkoden fra skoene, så hvis du ikke er sikker på produktkodens ægthed, kan du kigge efter andre tegn på ægthed. Hvis produktkoden er til stede, kan du bruge den til at kontrollere rigtigheden af varens andre ægthedsmarkører. Den bedste måde at gøre dette på er at besøge Jordan Authenticity-webstedet og indtaste produktkoden. Dette websted vil fortælle dig alt det, der skal være til stede på skoene, og du kan bruge det til at kontrollere skoens ægthed.

Tjek syningerne

En anden nem måde at se, om dine Jordans er ægte eller ej, er ved at undersøge syningerne i skoene. Falske Jordans 1’ere vil ofte have sjuskede, ujævne syninger, mens ægte sko vil have rene, jævne syninger. En ting at bemærke er dog, at Jordan Brand for nylig er begyndt at bruge computerstyret udstyr til at fremstille skoene, hvilket betyder, at syningerne på nyere sko kan være anderledes end på ældre sko. Hvis du har et par Jordan 1’ere med rene og jævne syninger, kan du sandsynligvis udelukke, at de er falske. Det eneste problem med denne metode til autenticitetsverifikation er, at det også er muligt at reparere ujævne syninger, så hvis du er mistænksom over for syningernes ægthed, bør du nok springe over.

Læderkvalitet

Den bedste måde at afgøre ægtheden af et par Jordans på er at se på “overtrækket”, eller det stykke læder, der bruges til at dække den øverste del af skoen. På autentiske modeller skal Jordans logo være tydeligt præget i læderet. Hvis logoet mere ligner et klistermærke eller et decal end et kvalitetsstykke læder, er der sandsynligvis tale om en falsk udgave. Desværre er det relativt nemt at forfalske prægningen på overtrækket, så hvis du er mistænksom over for ægtheden af de sko, du er interesseret i, bør du nok springe over. Desværre er det muligt at udskifte toppingen på skoene med en falsk udgave, uden at resten af skoen er autentisk. Heldigvis er der dog en måde at kontrollere ægtheden på uden at undersøge toppingen. Grundlæggende skal du kigge efter følgende kvaliteter i læderet, der er brugt på skoene: Det skal være blødt og glat, det skal føles som læder af høj kvalitet, og det skal have en ensartet farve og mønster. Hvis læderet på dine sko har nogen af disse kvaliteter, er det sandsynligvis ægte.

Konklusion

Den bedste måde at afgøre ægtheden af et par Jordans på er at se på “overtrækket”, eller det stykke læder, der bruges til at dække den øverste del af skoen. På autentiske modeller skal Jordan-logoet være tydeligt præget i læderet. Hvis logoet mere ligner et klistermærke eller et decal end et kvalitetsstykke læder, er der sandsynligvis tale om en falsk udgave. Desværre er det relativt nemt at forfalske prægningen på overtrækket, så hvis du er mistænksom over for ægtheden af de sko, du er interesseret i, bør du nok springe over. En anden ting, du skal kigge efter, når du undersøger toppingen, er konsistensen. Autentiske Jordans er lavet af materialer af høj kvalitet og har rene og konsekvente syninger. Hvis toppingen har tydelige uoverensstemmelser og dårlige syninger, er det sandsynligvis falske sko, du har kigget på. Den bedste måde at afgøre ægtheden af et par Jordans på er at se på “topping”, eller det stykke læder, der bruges til at dække den øverste del af skoen. Hvis logoet er tydeligt præget i læderet, er skoene ægte. Hvis du er mistænksom over for ægtheden af de sko, du er interesseret i, bør du nok springe over. Den bedste måde at afgøre ægtheden af et par Jordans på er at se på “overtrækket”, eller det stykke læder, der bruges til at dække den øverste del af skoen. På autentiske modeller skal Jordans logo være tydeligt præget i læderet.