Categories Artikler

Lingeri kan være lige det der skal til for at puste liv i forholdet

Hvis jeres forhold er kørt lidt død i hverdagen så kan det være du skal krydre det lidt!

Hverdagen har det med at tage pusten lidt fra mange forhold. Man glemmer lidt at finde tid til hinanden, drifter lidt fra hinanden og har svært ved at finde retur. Det kan også være det blot er endt i den kedelige missionær stilling hver onsdag. 

Så er det ikke så sært hun sidder på sofaen og strikker sokker mens han sparker dæk med gutterne. Det gør ikke at man har så meget lyst til det frække mere. Det gør at forholdet lider og man rykker endnu længere væk fra hinanden. 

Hvis du gerne vil pifte det lidt op igen, så kan det være du skal gribe til et par våben. Noget mænd elsker er forførende og frækt lingeri. Det gælder også dem der siger, at det ikke siger dem så meget. Det nok mere noget han siger, hvis han mener du ikke er så vild med at tage det på. Grunden til den slags nok bare gør dem til en tiger i sengen, er at mænd er visuelle. 

Hvad slags lingeri skal man vælge

Lingeri er ikke lig lingeri. Der findes mange forskellige typer. Nogle mænd er vilde med de selvsiddende strømper og blonder, andre elsker fetish beklædning som lak, læder og latex. Det er meget forskellig hvad smag mænd har. Det er så her du nok skal lure lidt på hvad han kan lide, hvis du altså ikke allerede ved det. Det kan du gøre på en snu måde ved at stille lidt spørgsmål ind imellem, når i ser en film eller en reklame / butiksvinduer. 

Finder du det han er vild med, så hop i det kun for hans skyld. Du kan være sikker på du ikke kommer til at fortryde det. Vi vil nok nærmere mene at du ret hurtigt gør det igen og igen.