Categories Artikler

Must haves til festen i Århus

Holder du snart en fest på din adresse i Århus? Så er du selvfølgelig i fuld sving med at planlægge pynt og indkøbsliste. Men hvad er SKAL du bare huske?

Vi har lavet en guide til dig, der gerne vil have det hele med på listen. Derfor får du her et bud på de ting, du bare må have med, hvis du skal holde festen i Århus.

 

Køb isterninger i Århus

Hvis du forventer at servere drinks for dine gæster, er det alfa og omega, at du husker at skrive: Køb isterninger i Århus, på din liste. De færreste synes, at det er særlig sjovt at sippe til en cocktail, der mest af alt er lunken.

Så gør dig selv og gæsterne den tjeneste, at du husker at få bestil isterninger hjem til adresse i det jyske. Ellers kan det godt blive en lidt sløj fornøjelse at skulle nyde cocktails i stribevis. 

Hvis det er uden cocktails, så er det stadig en kæmpe fordel at have sørget for isterninger. De fleste ved, at en cola bare smager bedre, hvis den er kold og fyldt med lækre isterninger.

 

Find flot pynt

Det kan virkelig skubbe stemningen i gang, hvis du har sørget for at pynte fint op i din bolig i Århus. 

Det kan for eksempel være balloner, guirlander, en flot dug eller noget helt fjerde. Så længe der sker et eller andet i rummet, så bliver dine gæster i tophumør. Derudover er det da også ret hyggeligt at starte dagen med at pynte fint op til en sjov begivenheden om aftenen. Du kommer 100% i den rette stemning.

Hvis du har husket at købe isterninger, kan du også lade dem pynte på bordet. Du hælder dem bare i en bowle og lægger et par flotte flasker i også. Så fungerer de også som flot pynt til festen.