Categories Artikler

Stuen er hjemmets midtpunkt

Stuen er hjemmets midtpunkt

I de fleste hjem, så er en stue samlingspunktet for familien. Det er stedet man inviterer vennerne ind, hvis man skal have en hyggelig aften, og det er stedet, hvor man kan slappe af efter en hård dag. Derfor kalder man stuen for hjemmets midtpunkt. I dette indlæg kommer vi ind på, hvordan man kan gøre sin stue hyggelig, så den kan forblive et midtpunkt, og så man har lyst til at tilbringe mange timer i den.

Køb en lækker sofa

Først og fremmest, så vil vi anbefale, at man køber en lækker sofa, hvis man vil indrette sin stue, så den er dejlig at opholde sig i. En lækker sofa skal være flot at se på, den skal passe ind i indretningen, og så skal den være lavet på en måde, så den er behagelig at sidde i længere tid ad gangen.

Det skal den, fordi en film hurtigt kan være mellem 2-3 timer, og hvis sofaen ikke er behagelig at sidde i, så får man ikke slappet af på samme måde, som hvis den er.

Brug plakater eller malerier

Hvis der er noget der kan skabe et udtryk i en stue, så er det ved at man tilføjer kunst på væggene. Det kan eksempelvis være et maleri eller en plakat, som udstråler noget man synes enten er flot, roligt eller bare passer godt ind i indretningen.

Det smarte ved plakater fremfor malerier er, at man kan få rammer, som man kan vende om. Hvis man køber disse, så kan man løbende vende dem om, så man får et andet udtryk i stuen. Det giver en god valgfrihed, og gør også, at det ikke bliver kedeligt at være i.

Husk nipsting og puder

Til sidst, så skal hyggen bringes ind i billedet. Det kan man gøre med puder i sofaen, og ved at købe nipsting der kan placeres rundt omkring. Nipsting gør, at man ikke føler rummet er tomt, og det kan være med til at samle de forskellige elementer i ens indretning, så det fremstår hyggeligt og byder en velkommen, når man træder ind i lokalet.